» Reclamatie xenomorph69

Status
Not open for further replies.

kintaroyala

New member
Membru
Numele tau din joc: budale1234
Numele celui raportat: xenomorph69
Motivul: abuz
Dovada video/poza: Cum sa nu :)
O scurta descriere a incidentului: Am primit mute pe motiv "calmeaza-te" ca am zis cuvantul "mata" cum a zis si unu de mai sus, da se pare ca el nu primeste ca era de partea copiilor :).
Mentiuni: Data viitoare bagati si voi staff competent, nu copii :) Se pare ca astia se frustreaza ca ne batem joc de ei ca incearca sa combine copile de 12 ani pe server :). Favorizari/abuzuri... Etc... Nu ma ascultati pe mine, ascultati tot serveru :). Pwp.
 

Attachments

kintaroyala

New member
Membru
Staff 14+ bravo baietii :). Toxicitate inseamna pentru ei faptul ca nu pot sa-si apere partea ca sunt copii si vulgaritatea e cand zice unu "dracu, prost, ma-ta, idiot" :)) . Or sa treaca astia prin viata cand or sa aiba acces la iesitu din casa fara manusi de protectie, jambiere si casca... :)
 

Tomitza

New member
Membru
Nu iti inteleg frustrarea cu 14+ ai vazut un ss si gata ne ataci pe noi frate daca ai stii cat de toxic este sau poate ca tu nu intelegi termenul de toxic, n am dc sa mi apar partea cum zici tu pt ca eu incerc sa l ignor dar el tot continua si cred ca am si eu dreptul la o replica, mute perm nu a primit de la mine. Si se vede oftica de la el, a primit mute pt toxicitate si a bagat hack-ul crede ca rezolva ceva :*
 

Azizmac

Administrator
Staff member
Administrator
Respins

Este vina ta in principal pentru ca ai creat un spatiu necorespunzator in chat-ul global pentru ceilalti jucatori. Este si vina lu xenomorph pentru ca a intrat in discutie cu tine, in loc sa respecte regulamentul direct. Va fi doar avertizat.

T/C
 
Status
Not open for further replies.
Top