» [Regulament-SkyPvP]

Status
Not open for further replies.

AFmV

New member
Staff
+]-----Regulament Jucatori-----[+]
Este interzis sa jigniti, amenintati, injurati, vorbiti vulgar cu un alt jucator. Sunt sanctionate si jignirile prescurtate, cenzurate, sau scrise in alta limba (mute pentru cel putin 20 de minute).
Nu aveti voie sa faceti "spam" pe chat, asta insemnand sa nu repetati acelasi mesaj de mai multe ori (mute pentru cel putin 10 minute).
Nu aveti voie sa abuzati de butonul de CAPS LOCK, sau sa prelungiti cuvintele, prima abatere nu se sanctioneaza, dar in cazul abuzurilor se pedepseste cu mute 10 minute.
Nu aveti voie sa "PRELUNGITI" o litera exemplu (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa) riscati mute pentru 10 minute.
Nu aveti voie sa faceti reclama la alte servere de jocuri, in cazul in care numiti un server in privatul altui jucator (/tell, /re, /msg, /w, sau prin "books", etc.) pentru a va intalni pe acel server veti fi sanctionati cu ban permanent.
Reclama pe chatul global poate duce la banarea permanenta a contului dumneavoastra de joc sau la mute permanent.
Nu aveti voie sa folositi programe care pot influenta atat jocul dumneavoastra cat si jocul altora (Hack/Mod/etc.), in caz contrar, la prima abatere veti fi pedepsiti cu ban 2 zile.
Nu aveti voie sa jucati alaturi de un "hacker" si aveti obligatia de a-l raporta unui membru staff. In caz contrar veti fi considerati complice la incalcarea acestei reguli. (ban 1 zi)
Nu aveti voie sa injurati sau sa jigniti membrii staff-ului. Exista riscul sa nu mai puteti vorbi sau juca pe acel cont (ban permanent).
Nu aveti voie sa cereti iteme sau grade de la administratori. Riscati sa primiti mute sau kick. (20 minute)
Nu aveti voie sa sacaiti alti jucatori cu mesaje in privat sau cu tpa (puteti da /ignore <nume>).
Cei care abuzeaza de comanda /helpop (Ajutor OP) vor primi kick sau ban.
Mentiuni:
Nu aveti voie sa abuzati de bugurile/problemele serverului. (ban de la 24 de ore pana la ban permanent) Daca gasiti un bug si il raportati in privat unui admin veti fi recompensat.

Acest regulament poate fi schimbat sau i se pot aduce modificari in orice moment, iar cei in cauza au obligatia de a-l citi mereu.

[+]-----Regulament Donatori-----[+]
Chiar daca faceti parte din aceasta categorie: a donatorilor, va trebui ca oricare alt jucator de pe server sa respectati regulile de mai sus si nu faceti parte din staff. Singura diferenta dintre cei care doneaza si jucatori este ca donatorii au acces la anumite kituri si anumite comenzi, insa nu au statut superior jucatorilor sau statut de staff.

Nu aveti voie sa dati iteme din gamemode creative altor jucatori sau sa construiti pentru alti jucatori.
Nu aveti voie sa participati cu fly in arenele de PVP. Aveti voie sa folositi kiturile, dar fara fly, altfel veti primii down.
Nu aveti voie sa dati parola contului altor persoane, daca se intampla ca fratele, sora, prietenii etc. dvs sa abuzeze pe contul dvs este strict problema dvs si veti suporta consecintele.
Nu aveti voie sa interveniti peste staff, atunci cand un membru din staff este online.
NU aveti voie sa deranjati alti jucatori in nici un mod, de ex sa dati tp la el sa ii faceti troll.

Acest regulament poate fi schimbat sau i se pot aduce modificari in orice moment, iar cei in cauza au obligatia de a-l citi mereu.

[+]-----Regulament Staff-----[+]
1. Nu trebuie sa va laudati cu gradul.
2. Nu aveti voie sa mintiti.
3. Nu aveti voie sa abuzati de comenzi pentru distractia personala.
4. Cand un jucator are nevoie de ajutor pe chat ii raspundeti sau daca aveti treaba va dati pe /afk.
5. Puteti interpreta anumite situatii care se petrec pe server de exemplu: daca cineva scrie prost pe chat si nu este o insulta nu trebuie sa ii dati mute etc.
6. Nu va certati cu jucatorii chiar daca acestia va enerveaza. Le puteti da /kick sau /mute cateva minute pentru a se calma.
7. Nu aveti voie sa redirectionati jucatorii pentru a dona decat pe store.cyvers.ro (store-ul sv-ului sau dicord-ul ownerilor)
8. Problemele din staff se rezolva doar cu un administrator/manager al sectiunii respective.
9. Daca nu stiti o intrebare mai bine nu raspundeti la ea si lasati pe cineva care stie sau intrebati pe discord un administrator/manager.
10. Nu aveti voie sa folositi limbaj vulgar pe server.
11. Nu aveti voie sa faceti misto de nimeni.
12. Nu aveti voie sa va certati cu un coleg. Daca aveti o problema cu cineva contactati un manager/administrator.
13. Nu aveti voi sa interveniti peste alt membru staff cand acesta doreste sa sanctioneze un jucator. Daca nu vi se pare corect faceti poza si trimiteti unui manager/administrator.
Puteti incalca maxim 2 reguli. La a 3-a veti primii down/remove.

Acest regulament poate fi schimbat sau i se pot aduce modificari in orice moment, iar cei in cauza au obligatia de a-l citi mereu.
 
Status
Not open for further replies.
Top